Nov 1, 2010

Makanan paling sedap di UiTM Johor

Eat,highly-anticipated to be the most exciting activities in my life,next to sleep.Here in my place,it is not difficult to find my favorite food.In fact,I can find them anywhere I guess!

The first one is the food that never failed to make my tummy turned upside down! Based on the picture above,it is so obvious that all of you know what it is,right? Unless you're so stupid,its spelled Asam Pedas Ikan Pari.

Kalau dekat rumah,aku suruh mak aku masak je.Esoknya,bangun tidur pukul 2 petang,tengok-tengok dah ada bawah tudung saji.

The second one is very cute,adorable,underrated food of all time.This one is Pau Kacang! I don't know if it contains any nicotine inside because I'm so addicted to it! Besides,it is also my own sex symbol-type-of food in my eyes because of its shape,and taste,maybe.

Dah la putih,gebu,comel,sedap pula tu!


7 comments:

Sesumpah said...

musim Uni, musim naikkan berat bdan. hahh chubby lah kau lepas nih haha

Ninaa Joy said...

Asam pedas memang terkenal dekat sana, right ? :)

Muhammad Khalis said...

Sesumpah : ishh,xde lah mcm tu,sekarang ni pun dah rasa gemuk.

Ninaa Joy : Hahaha,agak lah.Tapi rasa dia memang lain-lain,ikut kedai lah.

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

haha tak payah lah kau nk puji sgt pau tu :DD

Muhammad Khalis said...

pau tu mcm simbol seks lah kadang-kadang

harisahqistina said...

OMG the masak asam looks soooo temting :X

Ekaa said...

Okay this sentences are soooo funny k Khalis "Dah la putih,gebu,comel,sedap pula tu!" :D I can't stop laughing, idk what's so funny, but your ayat mcm pergh you geram gila! Hahahahah